Mi is az a rap? Rithmic American Poesis, azaz Ritmikus Amerikai Verselés, ami a történetét nézve a jazz-ből, a funky-ból és a jamaicai négerek zenéjéből fejlődött ki. A rap (vagy rappelés) egyfajta énekstílus, ritmikus dalszövegmondás. Az 1970-es évek végén New York-i lemezlovasok és a város fekete közössége által kifejlesztett rapzene egy könnyűzenei stílus, ahol R&B, Funky és a mai modern Elektonikus zenékből merítő beat adja az alapot, amelyre szlengben bővelkedő, gyors, gördülékeny, rímelő, dalszöveget ritmusra tol a rapper.

A hip hop elsősorban egy szubkultúra, mivel saját zenei stílusa, tánckultúrája (break dance), rajz stílusa (graffiti) van és még rengeteg sport, ami hozzáköthető, tehát egyértelmű hogy története, múltja is van.

Ha kinőtted a netről-alapot-lerántós korszakod, és szeretnél saját alapot, egyedi zenét

Ha már ismert Rap előadó vagy és új alapra lenne szükséged

Ha vannak ütős szövegeid és egyedi, saját instrumentált keresel

Próbáld ki az oldalunkat, válogass a Rap, Hip Hop instrumentálok között!

A  Letölthető Rap, Hip Hop Alapok oldalon, amatőr és profi Rap előadók számára szeretnénk igényes, kreatív, alternatívát biztosítani.

Költséghatékony, gyors, könnyen hozzáférhető Rap alapok mindenféle stílusban. Az Old Shool Hip Hop tól a legmodernebb Trap stílusokig.

Főleg alapokat készítünk, de igény szerint a rap szöveget is fel tudjuk venni az alapra ezzel kapcsolatban az oldalon találsz bővebb infókat.

Pályád elején tartasz és meg akarod mutatni mit tudsz? Mindig van nálunk valamilyen akció, így kedvező áron tudsz használható alaphoz jutni, ha kell itt nálunk fel is tudod tolni a szöveget és máris kész az új dalod. Ismertebb repper vagy, megvannak az embereid csak fantáziát látsz valamelyik beat-ben? Nem csak kevert formában , hanem kisávozva is megkapod az alapot így a megszokott stúdiódban át tudjátok keverni, szabni ízlésetek szerint.

Egy alap -> egy vevő! Örökös, mindenre kiterjedő, kizárólagos felhasználási szerződéssel az alap amit megveszel csak a Tiéd!

http://zeneialapkeszites.hu/rap-hip-hop-alapok.html