Feeling Music – Esküvői zenekar, party zenekar

A Feeling Music esküvői zenekar, party zenekar. Óriási rutinnal széleskörű repertoárral, mely a legkülönbözőbb izlésű közönség  igényét is kielégíti. Esküvői vacsorazene, esküvői pörgős bulizene, céges- és üzleti rendezvényeken, party zene, fogadásokon halk élõ szalonzenét is játszunk. Repertoárunk  retro disco slágerekből,  latin standard-ekből, örökzöldekből, pop, rock, filmzene slágerekből, és a legmodernebb mai slágerekből állítottunk össze. A rengeteg stílust átfogó repertoárunk lehetővé teszi, hogy műsorunkat az adott rendezvény arculatához igazítsuk, az ott lévők pillanatnyi hangulatát, zenei izlését.

Véleményünk szerint egy jó esküvői, party zenekart az alábbi tulajdonságok jellemeznek: kifogástalan kristálytiszta énekhangok, magas szinvonalú megszólalás, minél nagyobb és színesebb repertoár, elegancia, jó hangulatteremtő- és kommunikációs készség, profizmus, szimpátia és persze magas szintű szakmai felkészültség.

Esküvői zenekar

A legintenzívebb emlék ami megmarad egy jól sikerült esküvőről az este hangulata, amiért legfőképpen az esküvői zenekar a felelős. Az esküvői bulival és a zenekarral kapcsolatos élmények biztosan ott maradnak majd az emberek emlékezetében. Mindez hűen tükrözi, hogy az esküvői zenekar szereplésén milyen sok múlik, mennyire felelősségteljes feladat.

Party zenekar

Egy party-n sokféle hangulatra (feeling-re) lehet igény, az “ereszd el a hajam”-tól a “cool party” hangulaton keresztül a kellemes vacsorazenéig. Egy jó party zenekar felépíti, majd uralja az általa teremtett hangulatot. Egy jó party zenekar képes ráérezni, hogy éppen milyen zenére van szükség, mivel lehet még tovább fokozni a jó hangulatot. Egy jó party zenekar képes eltalálni az optimális arányt a közönség kérései és a party hangulatához illő dalok között. A Feeling Együttes nagy gondot fordít arra, hogy lehetőség szerint minden kívánság elhangozzék  ami benne van a repertoárban, azonban nem megtörve a buli hangulatát, pl. egy lassú szám kérést nem teljesíthetünk a legnagyobb pörgés közben.A Feeling Music esküvői zenekar, party zenekar. Hat éve változatlan felállásban óriási rutinnal széleskörű repertoárral, mely a legkülömbözőbb izlésű közönség  igényét is kielégíti. Esküvői vacsorazene, esküvői pörgős bulizene, céges- és üzleti rendezvényeken, party zene, fogadásokon halk élõ szalonzenét is játszunk. Repertoárunk  retro disco slágerekből,  latin standardekből, örökzöldekből, pop, rock, filmzene slágerekből, és a legmodernebb mai slágerekből állítottunk össze. A rengeteg stílust átfogó repertoárunk lehetővé teszi, hogy műsorunkat az adott rendezvény arculatához igazítsuk, az ott lévők pillanatnyi hangulatát, zenei izlését.

 

E-mail:

tel: Csotye László +36302388012