Extra szolgáltatások!

Az alapárral bárki számára elérhetővé tettük ezt a szolgáltatást de nyilvánvaló, hogy több napos vagy akár egyhetes munka ebbe az árba nem fér bele. Viszont különdíj ellenében lehetőség van a kiválasztott dal minőségének fokozására akár elérhető a lemezkiadók által megkövetelt minőség is.

Igyekeztünk minnél olcsóbban a lehető legjobb minőséget produkálni.

Énekhang retusálás.

Az alapárban benne van egy alapszintű hangretusálás de lehetőség van a minden egyes énekhangnál külön kiigazítani a ritmikát és egy speciális programmal helyretenni a hamis hangokat. Ám ennek is vannak határai, a nagyon hamis hangokon hallatszódik, hogy korrigálva van!

Ez a művelet kb. 2-5 órát vesz igénybe daltól függően.

Egyedi CD-borító tervezés.

Egyre bővítjük az előregyártott CD bórítok választékát, ám ha Neked speciális elképzeléseid vannak akkor megpróbáljuk megvalósítani.

 

Hangszerelés.

Ha a standard zenei alapoknál jobbat szeretnél, lehetőséged van teljesen profi hangzás elérésére is. Előnye a saját stílusod és az egyedi hangzás, valmint a lemezkiadók által megkövetelt minőség elérése.  Előzetes stílus és hangnem egyeztetés után kb. 1 hét kell egy hangszerelés elkészítéséhez.

Duett feléneklés

Gyertek el a pároddal és énekeljétek fel a kedvenc számotokat. Sőt jöhettek többen is akár baráti kör vagy kollégák. Viszont mindenkinek külön külön kell felénekelni, mert egyszerre csak egy embert tudunk felvenni. Az ár személyenként értendő!

 

CD töbszörösítés.

Nem elég egy CD? Több embert szeretnél megajándékozni? Annyit írunk amennyit csak akarsz! Természetesen minden egyes CD-hez jár borító. Az ár CD-nként értendő!

 

10 000 Ft.

5 000 Ft.

70 000 Ft.

5 000 Ft.

1 250 Ft.

Ha bármivel kapcsolatban kérdésed merülne fel, nyugodtan keress meg minket, kézséggel állunk rendelkezésedre!

E-mail:

tel: Csotye László +36302388012