Hogyan is működik ez?

ˇ Ha kitaláltad, hogy melyik dalt szeretnéd elénekelni hívj fel, vagy írj egy e-mailt! Fontos, hogy olyan számot válassz, amit az elejétől a végéig el tudsz énekelni az eredeti előadóval együtt! Ez azért lényeges, hogy  ki tudd énekelni a legmélyebb és legmagasabb hangokat is.

ˇ Megnézzük, hogy megvan-e a kiválasztott dalnak a zenei alapja. Több tízezer  zenei alap áll a rendelkezésünkre! A standard alapok egy Yamaha PSR3000 workstation-ról szólnak,  igen jó minőségűek. Ha egyedi személyre szabott hangszerelést szeretnél az is megoldható, erről a szolgáltatások  menüpontban többet megtudhatsz. Ha szeretnél az általunk elkészített zenei alapra gyakorolni akkor elküldjük neked mp3-ban! Itt a stúdióban már  erre a zenei alapra kell énekelned  (az eredeti számra nem lehet ráénekelni!).

ˇ Ezt követően egyeztetünk időpontot, amikoris megtörténik a feléneklés. Nem kell fejből tudnod a dalt mert nyomtatunk szöveget. A feléneklés daltól függően 1-3 órát vesz igénybe. A feléneklést követően  az alapszintű énekhang retusálás következik, ha professzionális retust szeretnél az több órát vesz igénybe erről is többet megtudhatsz a szolgáltatások  menüpontban. Ezután következik a keverés, Te közben kiválaszthatod az előregyártott CD-borítók közül a Neked tetszőt, ahová hozott fényképet is be tudunk illeszteni.

ˇ Ha csak az alapdolgokat kéred akkor pár órán belül a kész zenei CD-vel távozhatsz. Ha plusz szolgáltatásokat is kérsz az akár több napba is beletellhet, ilyenkor vagy postai úton vagy egy újabb találkozó alkalmával kerül átadásra a CD vagy CD-k.

ˇ Nem mindenkinek sikerülhet felénekelni a kiválasztott dalt. Ennek több oka lehet pl.: a rossz  ritmusérzék miatt nem tudja a zenei alapot követni vagy annyira hamisan énekel, hogy nem lehet programokkal  sem korrigálni. Ha most bizonytalan lettél magadban ne csüggedj próbáljuk meg és ha mégsem sikerül az Neked nem kerül semmibe!  Az ilyen eseteket a legnagyobb diszkrécióval kezeljük és a felvett fájlokat kitöröljük!  Egy valamit mindenkinek megígérhetünk, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy minnél jobb végeredmény születhessen.

Eljössz egy  stúdióba, felénekelsz egy jó minőségű alapra egy számot és  egy olyan CD-t adhatsz ajándékba ami olyan mint ha a lemezboltból hoztad volna ki.

A karaoke már jól megy? Lépj tovább, énekelj ajándékba!

Ha bármivel kapcsolatban kérdésed merülne fel, nyugodtan keress meg minket, kézséggel állunk rendelkezésedre!

E-mail:

tel: Csotye László +36302388012